Intrebari frecvente

Stickul nu s-a facut galben dupa indoire. Inseamna ca este activat cu succes?

Veti auzi un sunet crapat cand indoiti stick-ul, fiola este sparta si vitalizarea incepe in aproximativ 3 ore. Stick-ul va deveni galben deschis in 24 de ore. Pentru a evita deteriorarea nu indoiti in mod repetat stick-ul, se pot provoca scurgeri de lichid.

Stick-ul a devenit alb mai devreme de 60 de zile, ar trebui sa-l inlocuiesc cu unul nou?

Eficienta maxima a stick-ului dezinfectant Dr. Clo este de 60 de zile, dar perioada utilizabila variaza in functie de temperatura mediului. Daca imprejurimile sunt mai calde, stick-ul se va epuiza mai devreme si trebuie inlocuit.

Il pot pune in geanta / rucsac?

Se poate pune in geanta sau bagaj pentru dezinfectarea interiorului. Daca aveti nevoie de dezinfectare a mediului, va rugam sa-l asezati in zona interioara in aer liber sau sa-l puneti pe gat pentru o eficienta maxima.

Este potrivit pentru a-l utiliza in apropierea bebelusilor si copiilor?

Principalul ingredient al stick-ului dezinfectant Dr. Clo este dioxidul de clor, folosinduse intr-un volum sigur de utilizare si nu contine substante chimice daunatoare sau cancerigene. Este sigur pentru utilizare in apropierea bebelusilor si a copiilor, puteti sa puneti in camerele acestora, agatati de cărucioarele sau rucsacurile copiilor. Va rugam sa fiti atenti la copiii dumneavoastra. pentru a nu se juca sau musca stick-ul, pentru a evita deteriorarea și scurgerea.

Este adecvat pentru pacientii cronici si pentru varstnici?

Imunitatea pacientilor in varsta si a celor cronici este mai slaba in general, ar putea sa se confrunte cu un risc mai mare de infectie bacteriana din cauza vizitelor frecvente la spitale sau clinici. Este potrivit ca acestia sa foloseasca stick-ul dezinfectant Dr. Clo pentru o protectie mai puternica.

Inseamna ca nu ma voi imbolnavi dupa ce am folosit stick-ul dezinfectant Dr. Clo?

Puterea bactericida a stick-ului dezinfectant Dr. Clo este cea mai eficienta in zonele interioare sau sigilate, putand acoperi suprafete de maxim 15 metri patrati pentru a reduce originile infectiei. Totusi, depinde si de imunitatea si obiceiurile igienice ale utilizatorilor, de exemplu, spalarea mainilor frecvent, evitati atingerea ochilor, nasului si gurii inainte de spalarea mainilor etc.

Urmareste-ne in social media
ro_RORomanian