Dr. Clo: dispozitivul revolutionar pentru sterilizare si aer curat

Avem putin control asupra lucrurilor care se petrec la nivel global si asta ne ingrijoreaza. Insa avem cum sa mentinem un mediu sigur si sanatos in casele noastre, iar dispozitivele Dr. Clo reprezinta abordarea inovativa, sigura si eficienta a igienizarii patentate, fara sa contina substante daunatoare pentru oameni sau animale, nu contin ingrediente cancerigene sau materiale toxice.

Produsele Dr. Clo sunt singurele produse coreene aprobate de OMS, Ministerul Sanatatii in Japonia si de FDA (agentia SUA in domeniul medical) si sunt considerate dispozitive medicale de clasa 1.

De ce sa alegi o metoda de sterilizare non-invaziva

Probabil parfumul clasic al perioadei de izolare va ramane mirosul intepator de clor, la care am apelat cu totii pentru a mentine un mediu curat in case. Din pacate, castigam pe o parte si pierdem pe alta: substantele clasice dezinfectante irita pielea si aparatul respirator, in special combinatia de hipoclorit de sodiu cu acid sau amoniac, in timp ce parfumurile de casa ascund mirosul neplacut fara sa elimine cauza.

Cum functioneaza dispozitivele Dr. Clo

Tehnologia cu nano-filtru si formula dioxidului de clor asigura sterilizarea si dezinfectarea virusurilor si a patogenilor in cateva secunde. Eliberarea lenta si constanta de dioxid de clor lichid asigura distrugerea stratului proteic al patogenilor, care sunt distrusi instantaneu. Prudusul a inregistrat vanzari record in intreaga lume (peste 1,5 milioane dispozitive vandute), iar acum este disponibil in selectia SOLE. Capacitatea de acoperire a unui dispozitiv Dr. Clo este de 10 mp, iar efectul de sterilizare dureaza aproximativ 30 de zile.

Principalele beneficii pe care le aduce stick-ul Dr. Clo sunt:

– sterlizeaza mediul in proportie de 99.9%

– previne infectiile virale

– descompune substantele anorganice toxice

– asigura un aer curat si elimina mirosurile neplacute, fara sa parfumeze ci prin purificarea aerului.

Harta celor mai expuse locuri din casa (si nu numai!)

Livingul este spatiul cel mai intens folosit de oameni (si de animalele de companie). Aici cresc sansele sa avem un spatiu mai incarcat cu bacterii, germeni si virusuri pe care le aducem de afara pe piele sau pe haine.

Manerele usilor sunt folosite zilnic si, odata ce deschidem usa venind din exterior, o inchidem dupa ce intram fara sa ne spalam pe maini, facilitand transferul microbilor si al virusurilor.

Dormitorul­

Este incaperea cea mai confortabila si relaxanta. Din pacate, nu doar pentru noi, ci si pentru virusuri, microbi si bacterii. Se cuibaresc in saltea, perne si asternuturi.

Debarale si dulapuri la care umblam rar

De la echipamentul de vacanta la hainele (de iarna sau de vara) depozitate in debarale, trec luni de zile pana cand avem nevoie de ele. Astfel, dam ragaz mucegaiului si bacteriilor sa-si faca de cap. Adaugam dulapul cu pantofi, cu aroma specifica si incepem sa realizam ca suntem mai expusi decat ne-am fi imaginat, chiar si in propriile case.

Gadgeturile

Faciliteaza nu doar comunicarea si distractia, ci si transferul de virusuri, microbi si bacterii, daca nu sunt intretinute corespunzator. Le folosim zilnic de mai multe ori si nu le percepem ca fiind periculoase din punct de vedere epidemiologic.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

Bucataria

Ridica probleme in special frigiderul. Mediul rece si alimentele sunt un mediu propice dezvoltarii bacteriilor si mucegaiului care provoaca miros neplacut si ne pot imbolnavi. De asemenea, un punct vulnerabil este spatiul de sub ciuveta. Aici se acumuleaza mizerie periculoasa deoarece avem atat umezeala cat si resturi alimentare de pe vasele pe care le spalam si deseori aici este plasat si cosul de gunoi.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

Toaleta

Mediul umed din baie este ideal pentru inmultirea bacteriilor si a mucegaiului urat mirositor. Igienizarea aceastui spatiu ajuta, insa nu putem mentine aerul uscat in incaperea unde apa este vedeta. Aburii se depun pe gresie, faianta si obiectele din baie, inclusiv pe prosoape, transformand acest spatiu dedicat igienii si ingrijirii intr-un mediu incarcat de organisme patogene.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

Animalele de companie

Le iubim, dar ce bine ar fi daca ne-am putea asigura ca blana lor nu este plina de bacterii si alergeni! Cum nu-i poti refuza cainelui o plimbare pe-afara si nici pisicii o joaca prin cele mai ascunse si pline de praf cotloane ale casei, solutia este sa ii mentinem deparazitati, curati si sa sterilizam aerul din casa. Dr. Clo poate fi plasat si in preajma coliviilor sau a custilor cu hamsteri sau porcusori de Guineea pentru a reduce mirosul neplacut al stratului absorbant ales. Desigur, trebuie sa avem in continuare grija de igiena animalelor de companie si a spatiilor in care acestea traiesc.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

Masina

Nu face parte din casa, dar este, intr-un fel, o continuare a casei noastre. Si aici avem cateva puncte nevralgice esential de luat in calcul. Grila de ventilatie preia umezeala din aer si devine un adevarat cuib de mucegai si bacterii pe care le inspiram cand pornim aerul conditionat sau caldura. Covorasele masinii: nimeni nu se descalta in masina, asa ca aducem pe pantofi o gramada de microbi si bacterii periculoase de afara. Tapiteria scaunelor: intra in contact cu hainele purtate afara și cu transpiratia, iar daca mai adaugam copii care ciugulesc gustari pe bancheta din spate sau catei simpatici dar foarte blanosi, este destul sa ne facem o idee de ce ajung scaunele din masina sa miroasa neplacut. Sunt un cuib de bacterii! Adaugam volanul, atins mereu cu mainile si expus picaturilor de tuse sau stranut, suportul pentru pahar (in care sigur s-a mai varsat un strop de cafea sau de suc de-a lungul timpului) si centura de siguranta.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

Descopera la partenerii nostri autorizati selectia de produse sanitare pentru a ramane in siguranta!

Urmareste-ne in social media